Despre ei… cei care ma invata…

Standard

Imi desfasor activitatea de zi cu zi intr-o scoala… buuuhhh… profesooor ar spune unii… se castiga putin, iti bati mintea cu toti prostii si nu esti apreciat deloc.. repet… ar spune UNII… ceea ce nu stiu ei este ca a fi profesor, nu inseamna nici pe departe sa mergi la”munca” ca si cand ai fi in fabrica si ai lucra la norma… la scoala lucrezi cu… SUFLETE… Sunt oameni si ei cu bucurii si tristeti, cu vise si teluri… EI insa… te privesc, te urmaresc si pot vedea in adancul sufletului tau… De ei nu te poti ascunde oricat de mult ai incerca… Un zambet fals care ascunde o tristete este depistat imediat si fara nici un fel de retinere spun: “Teacher, azi sunteti suparata!”

Binenteles ca nu e chiar asa usor cu ei… Ca sa fi acceptat… e munca multa… te supun in mod constat unor teste dificile insa odata ce ti-ai castigat increderea lor, lumea e a ta… Atunci afli ce inseamna cu adevarat transparenta, sinceritatea, prietenia si… dragostea. Pentru asta… le multumesc lor… cei care ma invata in fiecare zi cate ceva, care sunt o continua sursa de inspiratie si de tinerete pentru mine…

5 responses »

  1. I wish all the teachers of our “lovely” school could think the same as you , I think it would be a better harmony between the students & the teachers.

  2. Foarte adevarat !
    Niciodata inceputul nu a fost usor dar pe parcurs lucrurile devin altfel, iau o intorsatura total diferita , si totul se schimba.

  3. Pingback: An nou… sperante noi… « Andrada Talida

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s