Lucruri marunte…

Standard

Ne-a propus Iulia o tema draguta saptamana asta… ca sa ne aduca aminte sa ne mai si bucuram si mai ales sa ne amintim ce ne bucura.

Traim intr-o lume a vitezei, a gri-ului, a calculelor si mai ales a intereselor in care tot ce conteaza este sa-ti iei o masina tare, sa-ti faci o casa mare (sa o depaseasca putin pe-a vecinului, daca se poate) si sa-ti iei un sot/sotie cat mai frumos/oasa astfel incat toti cei din jurul tau sa te poata invidia. O lume goala, cu “fericiri de moment”.

Rareori reusim sa ne oprim putin din goana asta nebuna, sa ne facem mici bucurii si sa fim fericiti pentru… lucruri marunte.

Aceasta poza a fost facuta azi dimineata (miercuri) in drum spre munca. Urasc sa ma trezesc devreme, dar parca un peisaj ca acesta te face sa uiti de ora.

Merg pe strada abatuta si dintr-o data un catel trage de mine… ma joc putin cu el, se lipeste de mine si, certat de stapan, ma “pupa” repede de ramas bun dupa care o ia la fuga. Imi aminteste astfel ca da… lucrurile marunte te fac fericit.

Merg la scoala… ore multe, bani putini si apoi… intru in clasa si dintr-un colt o afirmatie cat se poate de sincera: “Teacher astazi zambiti si sunteti mai frumoasa asa!”… imi smulge instantaneu un zambet si in acelasi timp imi reaminteste de ce sunt inca acolo.

Si apoi, in drum spre casa, in masina, porneste CD-ul cu melodia pe care o voi fredona tot restul zilei si… ma bine dispune din nou.

Sunt multi oameni care ar rade, cu lacrimi poate, la aceasta postare si care ar spune despre mine ca sunt imatura, cu capul in nori etc. Lor, nu pot decat sa le zambesc si sa le spun ca… DA… lucrurile marunte ma pot face fericita… πŸ™‚

 

3 responses »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s